Gas en licht vergelijken Wijngaarden Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energiekosten. Daarom loont het om te checken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Wijngaarden vergelijken? Vul jouw locatie en verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wijngaarden [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest elementaire aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Molenwaard (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Wijngaarden doen de meesten bij één leverancier. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk tarieven Innova Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Wijngaarden.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is genoeg bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van NLE, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Essent of Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie? Hierna tref je onze vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen wel per huis. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €115 tot €225. Direct de gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Wijngaarden vegelijken. Via de volgende tabel tref je de gemiddelde prijzen voor populaire type huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Wijngaarden. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Molenwaard.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122 €132,75 €140,75
Tussenwoning €106,5 €138,75 €153,75 €165
Hoekwoning €130 €149,75 €169 €176,75
2 onder 1 kap €145,75 €168 €181,75 €191,75
Bungalow €177,25 €199,25 €212,75 €221,75
Gemiddeld €123,75 €145,5 €159,5 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Wijngaarden? Of je nu klant bent bij Fenor of NLE: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand tref je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Zoveel mogelijk dubbel glas.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Atag of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat meteen d.m.v. onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op het ogenblik is er keuzen uit velerlei duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou zonneboiler, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Oost-Graftdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval vlug de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of willen jullie gas licht contracten met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Beste waardering

Sommige huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en actuele beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Wijngaarden.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer om die reden jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wijngaarden gaat eenvoudig via de pc. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn doorgaans betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan toenemen wanneer je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van je privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Heerewaarden afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer zakelijke klanten hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Wijngaarden? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen als zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Wijngaarden vergelijken Snel online een licht en gas contract afsluiten + aanvragen