Gas en licht vergelijken Heerewaarden Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om na te gaan welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Heerewaarden vergelijken? Voer je adres plus verbruik in. Geholpen door de vergelijker kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Heerewaarden [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest vitale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Maasdriel (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Heerewaarden kan gemakkelijk bij één organisatie. Geholpen door de vergelijker ontdek je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk HVC groene stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen uit EU, groen, wind, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Heerewaarden.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? In de opsomming vind je de huidige vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren wel per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €85 en €165. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Heerewaarden vegelijken. Onderstaand ontdek je geschatte gas-licht kosten voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Heerewaarden. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Maasdriel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €123,5 €131,25 €142,75
Tussenwoning €107,25 €140 €154 €162,75
Hoekwoning €130 €152,25 €167,25 €177,75
2 onder 1 kap €146 €168,5 €184,5 €193
Villa €178,25 €199,25 €212,25 €222
Modaal €122 €144,5 €158,75 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Cogas). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Normaal is zo’n storing binnen enkele uren opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Heerewaarden? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website bekijk je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. O.a. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “De vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Nefit, Atag, AWB of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit vandaag nog door middel van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op dit moment bestaan er meerdere verantwoorde oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Adorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan à la minute de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Gelderland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem hiervoor het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Opvallend veel consumenten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie zijn belangrijk. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Heerewaarden.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer eerst de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer details over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Heerewaarden gaat snel door het internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn soms voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden wanneer je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van het privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in s-Heer Abtskerke afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Heerewaarden is ook mogelijk door te kiezen voor duurzame installaties zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Heerewaarden vergelijken Direct een stroom & gas abonnement aanvragen & afsluiten