Gas en licht vergelijken Adorp Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energierekening. Hierdoor loont het om te zien welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. À la minute gas en licht leveranciers in Adorp vergelijken? Geef je woongegevens + verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de energievergelijker kun je snel de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Adorp [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van een totaal abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf werkzaam rondom Winsum (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Adorp is gewoon mogelijk bij één partij. Op basis van de vergelijker zie je de voordeligste. Hoe dat werkt? Volg het 7-stappen model (of bezoek gas licht Anode Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, zon, wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Adorp.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is toereikend in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE of Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? In de kolommen hierna tref je diverse scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren flink per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €75 – €195. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Adorp vegelijken. In onderstaand schema ontdek je de doorsnee prijzen voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Adorp. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Winsum.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €120,5 €131,25 €140,5
Tussenwoning €107,25 €139,25 €153,5 €162,25
Hoekwoning €129,75 €150,75 €169,5 €177,25
2 onder 1 kap €147,5 €170,5 €182 €192,25
Bungalow €178,5 €198,75 €213,75 €224,25
Modaal €124,5 €146,5 €159,75 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Normaal zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken weggewerkt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Adorp? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Onder andere “de oven efficiënt gebruiken ” en “Plaats je boiler, geiser of ketel op een zo strategisch mogelijke plek.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Remeha, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat probleemloos door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig zijn er verschillende milieuvriendelijke energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Holland kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Rhoon vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval meteen de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je bekijkt moeiteloos de goedkoopste leverancier (werkzaam in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste beoordeling

Een groeiend aantal huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Hiervoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Adorp.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer om die reden de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer details aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Adorp kan direct in een online omgeving. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn aanzienlijk scherper dan die voor consumenten. Kortingen kunnen toenemen zodra je een boel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Jorwert afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Adorp kan natuurlijk door te investeren in verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Adorp vergelijken Direct een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten