Gas en licht vergelijken Jorwert Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Jorwert vergelijken? Vul jouw locatie en verbruik in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jorwert [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Littenseradiel (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Jorwert is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl vind jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Allure Energie kosten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (grijs, co2 gecompenseerd, zon, wind, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Jorwert.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is toereikend bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Essent, Eneco, NLE, Greenchoice, Vattenfall of Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst vind jij een aantal veel gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energielasten varieert tussen €110 tot €245. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Jorwert vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij geschatte energiekosten voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Jorwert. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €123,25 €132,5 €141
Tussenwoning €107,25 €139,5 €152,75 €162,5
Hoekwoning €130 €150,25 €168,25 €178,5
2 onder 1 kap €145,5 €169,5 €181,5 €193,75
Villa €176,75 €197,25 €214 €222,25
Standaard €124 €145 €160,75 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Normaal zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Jorwert? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie of Innova Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website detecteer je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Intergas, Vaillant, Nefit of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij direct door gebruik van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op het ogenblik bestaan er allerlei groene producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Bitgum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval vandaag nog de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer daarvoor de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met o.a. windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede recensies

Steeds meer mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je het klantcijfer en recentelijke beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Jorwert.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Check hierom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jorwert gaat gemakkelijk in een online omgeving. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst met en zonder BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd lager dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Stoutenburg afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Jorwert gebeurt ook door te investeren in duurzame systemen zoals biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Op deze manier draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Jorwert vergelijken Nu een licht en gas abonnement afsluiten + aanvragen