Gas en licht vergelijken Bitgum Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierom is het slim om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Bitgum vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bitgum [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Menameradiel (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Bitgum doe je wel bij één bedrijf. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check oversluiten Qurrent).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Bitgum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Eneco, NLE, Greenchoice, Essent, Vattenfall of Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst achterhaal jij actuele top pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen behoorlijk per gezin. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €100 – €155. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Bitgum vegelijken. Onderstaand vind jij de modale kosten voor veel voorkomende type huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bitgum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Menameradiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €123,5 €132,5 €142,5
Tussenwoning €107,25 €139 €152,75 €165
Hoekwoning €131,25 €151,5 €168,25 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €170,25 €181,25 €193
Bungalow €176,25 €198 €213,25 €222,25
Doorsnee €123,5 €145 €161,25 €168,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Bitgum? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en/of Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij nu door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment zijn er meerdere “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Snelrewaard vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval snel de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen met o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Veel woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het cijfer en recente comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Bitgum.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Bekijk als eerste de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bitgum werkt moeiteloos via internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden als je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Limmen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Bitgum? Dat kan door te gaan voor verantwoorde systemen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Bitgum vergelijken Vandaag nog een stroom en gas contract aanvragen en afsluiten