Gas en licht vergelijken Limmen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energierekening. Daarom is het geen gek idee om te controleren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Limmen vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Limmen [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest essentiële voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een totaal abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Castricum (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Limmen is gewoon mogelijk bij één partij. Via de vergelijker vind je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Pure Energie voor gas en stroom).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Limmen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is gepast in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall of Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers? In de kolommen hierna detecteer je onze top stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €80 – €230. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Limmen vegelijken. In het schema hieronder detecteer je de gemiddelde prijzen voor populaire soorten huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Limmen. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Castricum.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €122,75 €132 €142,75
Tussenwoning €108,5 €140 €154,5 €165
Hoekwoning €131,25 €150,5 €167 €178,5
2 onder 1 kap €146 €168,5 €182 €193
Villa €178 €199,75 €214 €224,25
Modaal €122,25 €147 €160 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (als. Cogas). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Limmen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie en UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website vind je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, Vaillant of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit eenvoudig d.m.v. onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag bestaan er verschillende “groene” systemen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Deelen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval onmiddellijk de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder (die werken in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of wil jij energiepakketten op basis van onder andere groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste waardering

Steeds meer huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is noodzakelijk. Daarvoor lees je het cijfer en recentelijke recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Limmen.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Controleer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Limmen kan simpelweg door het internet. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen als je veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Vlijmen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Limmen? Dat kan door te gaan voor “groene” producten zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zo draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Limmen vergelijken A la minute een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen