Gas en licht vergelijken Vlijmen Vergelijk alle leveranciers en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gasverbruik kom je weer tegen in de energiekosten. Daarom loont het om na te gaan welke energieleverancier het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Vlijmen vergelijken? Vul jouw locatie en ook energieverbruik in. Via de energievergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vlijmen [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf uit de omgeving Heusden (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Vlijmen kan gemakkelijk bij één bedrijf. Op basis van onze tool ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over welkomstpremie NLE).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, grijs, wind, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Vlijmen.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is genoeg in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? Hieronder bekijk jij de vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €80 en €155. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Vlijmen vegelijken. In het schema hieronder zie je de nominale prijzen voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Vlijmen. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio Heusden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €122,5 €132,5 €141,75
Tussenwoning €106,75 €141,5 €152,5 €162,75
Hoekwoning €130,25 €150,25 €168,75 €177,5
2 onder 1 kap €144,5 €169 €184,25 €191,5
Vrijstaand €178 €199,5 €213,75 €222,25
Standaard €122,5 €145 €161,5 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring in no-time gefixt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Vlijmen? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie en/of Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina achterhaal je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “meer truien en dekens gebruiken ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Vaillant, Nefit, Remeha of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Deze vind je vandaag nog middels onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik vind je meerdere verantwoorde systemen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Nes vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij bekijkt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Hoogste waardering

Sommige Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het cijfer en recente recensies van klanten voor energiebedrijven Vlijmen.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer daarom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vlijmen werkt eenvoudig online. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen groter worden zodra je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Gauw afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Vlijmen? Dat kan door een belang te nemen in duurzame oplossingen zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Vlijmen vergelijken Zonder moeite een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten