Gas en licht vergelijken Gauw Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas beïnvloedt jouw energienota. Om die reden is het geen gek idee om te controleren welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Gauw vergelijken? Voer je adres & energieverbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gauw [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de provincie Súdwest-Fryslân (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Gauw kan gelukkig wel bij één partij. Via de gaslicht-vergelijker tref je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek MAIN Energie actie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, co2 gecompenseerd, groen, zon, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Gauw.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl? Onderstaand vind jij onze scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren enorm per huis. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €115 tot €150. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Gauw vegelijken. Hieronder zie je aannemelijke kosten voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Gauw. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €120,25 €132,25 €140,25
Tussenwoning €108,5 €138,25 €155,5 €164,75
Hoekwoning €130,5 €149,75 €168,25 €178
2 onder 1 kap €146,25 €169,5 €182,75 €192,5
Villa €178,5 €199,5 €212,5 €222,5
Modaal €123,5 €147,5 €159 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie is zo’n storing binnen enkele uren beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Gauw? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie en/of Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Atag, Vaillant, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je moeiteloos met onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment is er keuzen uit meerdere groene oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Holland zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Ratum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval ogenblikkelijk de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met 0groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer huishoudens willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Om hier achter te komen kijk je naar het klantcijfer en recentelijke recensies van klanten voor energiebedrijven Gauw.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gauw kan snel online. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms gunstiger dan die voor consumenten. De korting kan flink oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kan men aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Oudezijl afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Gauw kan natuurlijk door te gaan voor “groene” producten als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Gauw vergelijken Gemakkelijk een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten