Gas en licht vergelijken Oudezijl Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Vandaar is het verstandig om te zien welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Oudezijl vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk jij snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudezijl [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Water krijg je van de betreffende leverancier in de regio Oldambt (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Oudezijl kan gelukkig wel bij één organisatie. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker ontdek je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de stappen hieronder (of check energiebedrijf Greenchoice).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Oudezijl.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is genoeg in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent? Hieronder tref je diverse veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren flink per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €100 – €170. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Oudezijl vegelijken. In het schema hieronder bekijk je de modale energiekosten voor populaire soorten huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Oudezijl. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Oldambt.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €121,25 €130,75 €142
Tussenwoning €107,25 €140,5 €154,25 €163,25
Hoekwoning €130,5 €150 €167,5 €179,25
2 onder 1 kap €145,75 €168 €183,25 €192
Villa €176,5 €198,5 €214,25 €224
Doorsnee €123 €145,25 €158,25 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (als. Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Normaliter is een stroomprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oudezijl? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en/of Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “De eco-stand gebruiken met vieze was.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, AWB, Atag of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat nu d.m.v. onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Heden ten dage zijn er interessante “groene” oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Helden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval meteen de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Groningen) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van onder andere zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Hoogste waardering

Enkele huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het cijfer en nieuwe comments van andere consumenten voor energiebedrijven Oudezijl.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk daarom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudezijl werkt zonder problemen in een online omgeving. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van je privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Baars afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel bedrijven kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Oudezijl gebeurt ook door te beleggen in duurzame systemen als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Oudezijl vergelijken Zonder moeite een elektra en gas abonnement afsluiten + aanvragen