Gas en licht vergelijken Helden Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op je energierekening. Daarom is het geen gek idee om te controleren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Helden vergelijken? Geef je woongegevens plus energieverbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Helden [Update september 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Peel en Maas (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Helden doe je wel bij één leverancier. Aan de hand van de energievergelijker detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over Clean Energy abonnement).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, grijs, co2 gecompenseerd, wind, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Helden.

Nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is zat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Essent of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio? In de kolommen hierna achterhaal je een aantal meest gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen behoorlijk per huis. De maandelijkse energienota varieert tussen €115 – €205. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Helden vegelijken. Hieronder tref jij de doorsnee energiekosten voor populaire soorten huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Helden. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Peel en Maas.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €120,75 €130,25 €143,5
Tussenwoning €109,5 €140 €153,75 €163
Hoekwoning €131,5 €152,25 €169,25 €177,75
2 onder 1 kap €144,5 €169 €182 €194,5
Bungalow €176,25 €197,5 €215,5 €222,25
Standaard €123,25 €144,25 €160,75 €170

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (zoals Enexis). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Normaal is zo’n storing heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Helden? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder achterhaal je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. O.a. “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, AWB, Nefit, Intergas of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit nu op basis van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik is er keuzen uit velerlei groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Amen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval binnen no-time de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Opvallend veel mensen hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Hiervoor raadpleeg je het eindcijfer en recente recensies van klanten voor energiebedrijven Helden.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer eerst de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Helden kan direct via internet. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De kosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn doorgaans gunstiger dan de particuliere tarieven. De bonus kan toenemen op het moment dat je meer gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Scharsterbrug afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Helden? Doe dit door te investeren in duurzame systemen zoals biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Helden vergelijken Zonder moeite een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten