Gas en licht vergelijken Amen Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energienota. Vandaar loont het om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Amen vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de energievergelijker kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Amen [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier werkzaam rondom Aa en Hunze (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Amen is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Door middel van deze website tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over gas licht Vandebron).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, grijs, groen uit EU, groen uit NL, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Amen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is genoeg in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE of Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie? In de kolommen hierna tref jij de huidige meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanmerkelijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €75 – €215. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Amen vegelijken. Hieronder ontdek je de nominale kosten voor diverse soorten huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Amen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €121,25 €131,25 €141
Tussenwoning €106,75 €139,75 €152,75 €165,5
Hoekwoning €131,25 €150 €168 €179,5
2 onder 1 kap €144,5 €168,75 €181,25 €192
Villa €179,5 €198 €214,5 €223
Gemiddeld €121,75 €146,75 €161,5 €171

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Amen? Of je nu stroom afneemt bij Eneco en/of Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota beperken kan op verschillende manieren. Hieronder detecteer je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “neem een waterbespaarder ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Atag, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij vlug middels onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment kan je profiteren van verschillende “groene” producten die op lage kosten draaien. Neem nou zonneboiler, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Roggel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan zonder problemen de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je bekijkt vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van o.a. groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Beste ratings

Een deel van de huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en nieuwe comments van andere consumenten voor energiebedrijven Amen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Amen is direct online. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen toenemen wanneer je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Kekerdom afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Amen is ook mogelijk door een belang te nemen in “groene” energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Amen vergelijken Direct een gas & licht contract afsluiten en aanvragen