Gas en licht vergelijken Roggel Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas drukt zwaar op de energiekosten. Hierom is het goed om te bekijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Roggel vergelijken? Voer je adres en geschatte verbruik in. Dankzij onze tool kun jij nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Roggel [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de basis aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Leudal (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Roggel is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Door middel van gaslichtafsluiten.nl vind je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over maandelijkse kosten MAIN Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, grijs, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Roggel.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is afdoende bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Essent, NLE, Eneco, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl? Hierna vind jij diverse veel afgesloten pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanmerkelijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €120 tot €205. Meteen jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de contract vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Roggel vegelijken. Hierna vind je de nominale prijzen voor diverse klasse woningen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Roggel. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Leudal.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €122,75 €131,75 €142,75
Tussenwoning €106,75 €138,25 €153,25 €163,5
Hoekwoning €130,25 €152,25 €167,5 €178,25
2 onder 1 kap €146,25 €168,25 €182,5 €192,25
Villa €178 €198,75 €215 €223,25
Modaal €122 €146,25 €158,5 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (als. Enexis). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Roggel? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie en Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder vind jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Vaillant, Nefit of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat eenvoudig d.m.v. onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig zijn er diverse milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. O.a. warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Op dit moment zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Idskenhuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan eenvoudig de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je spot onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste ratings

Een groeiend aantal Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en heldere communicatie zijn belangrijk. Hiervoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Roggel.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer eerst de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Roggel werkt probleemloos in een online omgeving. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn vaak betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan hoger worden in het geval je meer gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Bolsward afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Roggel? Doe dit door te kiezen voor groene systemen zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zo draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Roggel vergelijken Gemakkelijk een stroom en gas contract afsluiten & aanvragen