Gas en licht vergelijken Idskenhuizen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energienota. Hierom is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Idskenhuizen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & energieverbruik in. Geholpen door onze tool kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Hierna zie je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Idskenhuizen [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving De Friese Meren (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Idskenhuizen kan gelukkig wel bij één aanbieder. Op basis van de energievergelijker tref je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek Energiedirect.nl tarieven maart 2023).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, grijs, groen uit NL, groen, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Idskenhuizen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is toereikend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE of Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio? In de volgende lijst tref jij actuele kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen nogal per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €95 en €235. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Idskenhuizen vegelijken. In het schema hieronder achterhaal jij aannemelijke gas-licht kosten voor enkele woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Idskenhuizen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €122,5 €131,25 €142,5
Tussenwoning €108,25 €138,75 €155,25 €162,75
Hoekwoning €132,25 €152,25 €168,25 €178,25
2 onder 1 kap €145,5 €169,5 €184,5 €191,75
Bungalow €177,5 €197,5 €212,25 €224,5
Gemiddeld €124,25 €146,5 €158,75 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. In de regel is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Idskenhuizen? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA en Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna vind jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “kouder douchen ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Remeha of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat ogenblikkelijk door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment is er keuzen uit diverse milieuvriendelijke systemen die goedkoop verwarmen. Onder andere zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Bergambacht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan vlug de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt nu de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Sommige huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het klantcijfer en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Idskenhuizen.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer om die reden het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Idskenhuizen is eenvoudig door het internet. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn vaak scherper dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen hoger worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een deel van eigen privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in St. Jacobiparochie afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Idskenhuizen? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke installaties zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie van het gas afgaan. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Zodoende draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Idskenhuizen vergelijken Nu een gas en licht contract afsluiten + aanvragen