Gas en licht vergelijken Bolsward Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas beïnvloedt jouw energierekening. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energieleverancier voor jou voordelig is. À la minute gas en licht leveranciers in Bolsward vergelijken? Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in. Door gebruik te maken van deze website kan jij nu de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bolsward [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de allerbelangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Súdwest-Fryslân (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Bolsward is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl detecteer je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek actie Greenchoice).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, groen, wind, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Bolsward.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE of Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE? In de volgende lijst achterhaal jij een aantal veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen nogal per gezin. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €85 tot €190. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Bolsward vegelijken. Hierna tref je mogelijke kosten voor diverse woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Bolsward. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €123,5 €130,25 €141
Tussenwoning €108,5 €139,75 €154 €165,25
Hoekwoning €131,25 €152,5 €167,75 €177,5
2 onder 1 kap €145,25 €168 €181,5 €192,75
Villa €178,5 €199 €214,25 €223,5
Standaard €123,25 €145,25 €161,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Bolsward? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie en HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “niet alle radiatoren open zetten ” en “Minder vaak een warm bad nemen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat binnen no-time door middel van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van aantrekkelijke “groene” installaties die veel minder stroom gebruiken. Denk aan zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Wil jij graag een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket St. Jacobiparochie vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan eenvoudig de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert simpelweg de goedkoopste leverancier (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor lees je de totale beoordeling en actuele beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Bolsward.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk altijd de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bolsward kan moeiteloos online. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans scherper dan de particuliere tarieven. De compensatie kan hoger worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van je privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Lopik afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemers investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Bolsward? Doe dit door te kiezen voor “groene” producten als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zodoende draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Bolsward vergelijken Zonder moeite een licht en gas abonnement afsluiten + aanvragen