Gas en licht vergelijken Lopik Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas dat je verstookt heeft veel invloed op de energiekosten. Vandaar is het verstandig om te zien welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Lopik vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Op basis van de energievergelijker kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lopik [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest essentiële aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één verzamel contract. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de regio Lopik (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Lopik doen de meesten bij één maatschappij. Aan de hand van de energievergelijker vind jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Volg de stappen hieronder (of check overstappen naar Fenor).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Lopik.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is gepast in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers? In de opsomming vind jij de huidige top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per gezin. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €100 en €235. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Lopik vegelijken. Onderstaand vind jij aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende woningtypes en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Lopik. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Lopik.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €123 €133 €142
Tussenwoning €106,25 €139 €154,5 €165
Hoekwoning €131,25 €149,25 €168,75 €177
2 onder 1 kap €147,25 €170,25 €184 €194
Vrijstaand €177,25 €198 €215,25 €223,75
Modaal €122,5 €145,75 €161,5 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Lopik? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten beperken kan op verschillende manieren. Op deze pagina achterhaal jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Nefit of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij zonder problemen op basis van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Vandaag de dag vind je meerdere groene systemen die op lage kosten draaien. Bijv. warmtepomp, biomassaketel, warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Didam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval à la minute de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt direct de goedkoopste leverancier (werkzaam in Utrecht) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste waardering

Sommige mensen hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de totale beoordeling en actuele comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Lopik.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer eerst de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra details inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lopik werkt nu online. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd goedkoperdan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen wanneer je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Vroomshoop afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemingen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Lopik kan natuurlijk door te beleggen in “groene” installaties zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op deze manier draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Lopik vergelijken Vandaag nog een stroom & gas abonnement afsluiten en aanvragen