Gas en licht vergelijken Nes Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op je energierekening. Om die reden is het goed om te controleren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Nes vergelijken? Voer je adres en ook verbruiksgegevens in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nes [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de basis aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een totaal abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Dongeradeel (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Nes kan gemakkelijk bij één aanbieder. Via de vergelijker achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk energie via Energieflex).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit EU, zon, groen uit NL, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nes.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is genoeg bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Vattenfall of Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de volgende lijst ontdek je onze veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen enorm per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €95 tot €225. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Nes vegelijken. Hieronder zie je de modale gas-licht kosten voor diverse type huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Nes. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €123,25 €132,5 €141,75
Tussenwoning €109,5 €141 €152,25 €164
Hoekwoning €129,25 €150 €167,25 €177,25
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €181,25 €193
Bungalow €178,25 €197,5 €214,25 €222,5
Standaard €122,75 €147 €160 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in no-time opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Nes? Of je nu stroom afneemt bij E.ON en Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder achterhaal jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “apparaten uitschakelen ” en “Geen open haard gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Atag, Intergas, Vaillant, Nefit of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij onmiddellijk middels onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van veel duurzame installaties die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Espel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval zonder problemen de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste reviews

Sommige consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Hiervoor neem je als uitganspunt het cijfer en actuele meningen van klanten voor energiebedrijven Nes.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer als eerste het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer info inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nes kan gemakkelijk via de pc. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn een stuk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan toenemen wanneer je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Ratum afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Nes kan natuurlijk door te kiezen voor verantwoorde systemen zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Nes vergelijken Zonder moeite een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen