Gas en licht vergelijken Espel Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas heeft veel invloed op je energierekening. Hierdoor is het verstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Espel vergelijken? Vul jouw locatie & energieverbruik in. Via de vergelijker kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Espel [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Noordoostpolder (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Espel kan gelukkig wel bij één bedrijf. Op basis van de gaslicht-vergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk Coteq Netbeheer korting).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Flevoland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Espel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio? In de opsomming zie je diverse scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanzienlijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €90 tot €160. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Espel vegelijken. Onderstaand ontdek je de modale energiekosten voor diverse type huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Espel. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio Noordoostpolder.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,75 €130,25 €143,25
Tussenwoning €109,5 €138,5 €153,25 €163,75
Hoekwoning €129,5 €149,75 €166,5 €179
2 onder 1 kap €146 €169 €183 €194
Landhuis €179,25 €199,25 €213,25 €224,5
Gemiddeld €124,25 €146,5 €159,75 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n storing heel erg snel opgelost. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Espel? Of je nu klant bent bij DELTA of Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder tref jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Repareer je kraan als deze lekt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Intergas of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je direct d.m.v. onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage vind je diverse duurzame producten die goedkoop verwarmen. Bijv. zonneboiler, warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Nederland hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Westkapelle vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval à la minute de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft direct de goedkoopste leverancier (actief in Flevoland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste recensies

Meer en meer contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het cijfer en nieuwe beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Espel.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Inspecteer altijd jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Espel kan probleemloos via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn aanzienlijk lager dan die voor consumenten. De korting kan toenemen wanneer je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Oostwoud afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Espel gebeurt ook door te investeren in duurzame oplossingen zoals biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Espel vergelijken Probleemloos een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen