Gas en licht vergelijken Oostwoud Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gasverbruik beïnvloedt de energiekosten. Om die reden loont het om te analyseren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Oostwoud vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Door middel van deze website kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oostwoud [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest onmisbare aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels één verzamel contract. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Medemblik (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Oostwoud is gewoon mogelijk bij één leverancier. Dankzij de energievergelijker detecteer je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk vergelijk Enduris).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen uit EU, wind, grijs, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op de woning. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Oostwoud.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is zat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall of Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst bekijk jij de huidige vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren nogal per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €120 – €185. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oostwoud vegelijken. Hieronder zie je geschatte tarieven voor verschillende klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oostwoud. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Medemblik.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121,25 €132,75 €143
Tussenwoning €107,25 €141 €155,25 €163,5
Hoekwoning €131,25 €149,5 €167,75 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €167,75 €182,25 €194,25
Bungalow €178,75 €199,25 €212,75 €221,25
Doorsnee €123,75 €147,5 €161,5 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (als. Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oostwoud? Of je nu stroom afneemt bij Clean Energy en/of Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “een programmeerbare thermostaat ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Nefit, Atag, AWB of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je direct met onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag vind je diverse “groene” installaties waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Haringhuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan moeiteloos de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met onder andere windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende waardering

Opvallend veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je de gemiddelde cijfers en betrouwbare recensies van klanten voor energiebedrijven Oostwoud.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer daarom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oostwoud is moeiteloos in een online omgeving. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn soms gunstiger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden als je veel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Amen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Oostwoud kan natuurlijk door geld te steken in groene systemen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Oostwoud vergelijken Vandaag nog een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen