Gas en licht vergelijken Haringhuizen Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas kom je weer tegen in jouw energienota. Vandaar is het goed om te vergelijken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Haringhuizen vergelijken? Voer je adres + verbruiksgegevens in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haringhuizen [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Hollands Kroon (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Haringhuizen doe je wel bij één organisatie. Op basis van onze tool vind je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Powerpeers stroom).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (wind, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Haringhuizen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent? Hieronder vind jij diverse veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen flink per woning. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €85 tot €185. Snel de gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Haringhuizen vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij de gemiddelde gas-licht kosten voor diverse soorten woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Haringhuizen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €120,75 €131,25 €140,25
Tussenwoning €106,25 €140 €154 €163,25
Hoekwoning €131,75 €150,25 €168 €177,25
2 onder 1 kap €147,25 €168,25 €182,25 €192,75
Villa €178,25 €197,75 €213 €223,25
Gemiddeld €123 €145,75 €160,25 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Haringhuizen? Of je nu stroom afneemt bij Engie en Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “let op het energielabel ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Atag, Remeha, Intergas of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je probleemloos door middel van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op het ogenblik bestaan er verschillende milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Drenthe vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval meteen de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Meer en meer consumenten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen check je de totale beoordeling en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Haringhuizen.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check als eerste de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra info aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haringhuizen kan eenvoudig via internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk scherper dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan toenemen in het geval je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Roggel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Haringhuizen? Doe dit door te gaan voor “groene” energiebronnen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Haringhuizen vergelijken Snel een stroom en gas contract aanvragen en afsluiten