Gas en licht vergelijken Oost-Graftdijk Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierdoor is het verstandig om te checken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Oost-Graftdijk vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij deze website kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oost-Graftdijk [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de basis aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet middels een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de provincie Graft-De Rijp (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Oost-Graftdijk kan gelukkig wel bij één organisatie. D.m.v. de gaslicht-vergelijker achterhaal je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk E.ON).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, co2 gecompenseerd, grijs, groen, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oost-Graftdijk.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is toereikend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor NLE, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall of Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna bekijk jij diverse veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €90 – €185. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Oost-Graftdijk vegelijken. In de tabel vind jij mogelijke tarieven voor diverse soorten woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Oost-Graftdijk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder vind je het verwachte energieverbruik in de regio Graft-De Rijp.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €120,75 €131,25 €140,75
Tussenwoning €107,5 €139,75 €154,5 €162,5
Hoekwoning €130,25 €151,25 €169,25 €179,5
2 onder 1 kap €146,75 €170,5 €181,5 €192,25
Landhuis €176,5 €198,25 €214,25 €223,75
Doorsnee €123,75 €146 €158,25 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Normaal zijn stroomproblemen heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Oost-Graftdijk? Dit is niet afhankelijk van DELTA en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna ontdek je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijv. “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Een HR-ketel gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Atag, Nefit, AWB of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit ogenblikkelijk door gebruik van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Heden ten dage kan je profiteren van verschillende groene producten die goedkoop verwarmen. Bijv. zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Haarsteeg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval probleemloos de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ziet simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten met bijv. windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Opvallend veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en transparantie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de totale beoordeling en recentelijke comments van klanten voor energiebedrijven Oost-Graftdijk.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer daarom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oost-Graftdijk gaat gemakkelijk via de pc. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn altijd gunstiger dan die voor consumenten. De compensatie kan flink oplopen als je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Adorp afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oost-Graftdijk? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde systemen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Oost-Graftdijk vergelijken Eenvoudig een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten