Gas en licht vergelijken Veenoord Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op je energierekening. Om die reden is het geen gek idee om te achterhalen welke energieaanbieder het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Veenoord vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruiksgegevens in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kan je direct de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Veenoord [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Emmen (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Veenoord is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Aan de hand van de vergelijker vind jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over voordelig tarief Innova Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, grijs, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Veenoord.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Essent, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent? In de volgende lijst detecteer je diverse populaire pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €90 tot €210. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Veenoord vegelijken. Hierna achterhaal je mogelijke kosten voor verschillende soorten woningen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Veenoord. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Emmen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €122,5 €131 €143,25
Tussenwoning €106,5 €138,25 €153,25 €163,75
Hoekwoning €130,75 €150,25 €166,75 €179,5
2 onder 1 kap €147,5 €168,25 €181,25 €193,75
Villa €177 €200,25 €214,5 €222
Gemiddeld €121,25 €147,25 €161,5 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen zijn stroomproblemen in no-time weggewerkt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Veenoord? Of je nu stroom afneemt bij Eneco of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina achterhaal je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “een programmeerbare thermostaat ” en “Een waterbesparende douchekop gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Intergas, AWB, Remeha of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat regel je à la minute op basis van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik is er keuzen uit meerdere milieuvriendelijke installaties die goedkoop verwarmen. Denk aan zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf is het beste? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie een goede klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Minnertsga vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval snel de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste maatschappij (die werken in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten met onder andere CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Enkele contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het cijfer en de laatste comments van afnemers voor energiebedrijven Veenoord.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Check als eerste jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Veenoord is moeiteloos door het internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn altijd goedkoperdan die voor consumenten. Kortingen kunnen toenemen wanneer je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Farmsum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Veenoord gebeurt ook door geld te steken in milieuvriendelijke installaties zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Veenoord vergelijken Moeiteloos een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen