Gas en licht vergelijken Minnertsga Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het verstookte gas drukt zwaar op de energienota. Hierom is het geen gek idee om te vergelijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Minnertsga vergelijken? Voer je adres + energieverbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kan je als consument snel de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Minnertsga [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een totaal abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio het Bildt (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Minnertsga doe je wel bij één bedrijf. Met behulp van deze website tref je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie van E.ON).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, grijs, groen, wind, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Minnertsga.

Nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Pure Energie, NLE, Vattenfall, Eneco, Essent of Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? In de opsomming vind jij de vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €120 – €235. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Minnertsga vegelijken. Hieronder vind jij mogelijke prijzen voor enkele type huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Minnertsga. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio het Bildt.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €123 €132,5 €143
Tussenwoning €108 €139,5 €154,75 €163,75
Hoekwoning €130,75 €150,75 €166,75 €179,25
2 onder 1 kap €145 €167,5 €183,5 €193,5
Landhuis €176,25 €200,5 €214 €222
Modaal €123,75 €146,5 €159,75 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Vaak is een elektriciteitsprobleem heel erg snel gefixt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Minnertsga? Dit is nooit exclusief te wijten aan Greenchoice of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, AWB, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij gemakkelijk met onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Tegenwoordig vind je meerdere groene installaties waarbij je goedkoop uit bent. O.a. warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Elahuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan vandaag nog de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met o.a. windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste klantervaring

Enkele woningeigenaren willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en transparantie is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en betrouwbare comments van andere consumenten voor energiebedrijven Minnertsga.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Analyseer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Minnertsga gaat binnen no-time via de pc. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan flink oplopen in het geval je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Wieringerwaard afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Minnertsga kan natuurlijk door een belang te nemen in groene installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Minnertsga vergelijken Gemakkelijk een stroom & gas contract afsluiten & aanvragen