Gas en licht vergelijken Elahuizen Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gasverbruik kom je weer tegen in de energiekosten. Om die reden is het goed om te analyseren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Elahuizen vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de energievergelijker kan jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Elahuizen [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest onmisbare aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving De Friese Meren (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Elahuizen doe je wel bij één leverancier. Op basis van onze tool tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Endinet Groep aanbieding).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Elahuizen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Qurrent? Hierna vind je de veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €100 – €220. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Elahuizen vegelijken. In de tabel zie je aannemelijke prijzen voor enkele woningtypes en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Elahuizen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,25 €133,25 €141,75
Tussenwoning €106,5 €141 €155 €164,5
Hoekwoning €132 €149,75 €167,5 €177
2 onder 1 kap €146,5 €167,25 €181,25 €191,75
Vrijstaand €177,25 €200,25 €213,25 €224
Doorsnee €124,25 €147,5 €159,75 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Normaliter zijn stroomproblemen in no-time gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Elahuizen? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond en Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina bekijk je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “niet alle radiatoren open zetten ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij eenvoudig aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig kan je profiteren van velerlei “groene” systemen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Holland zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Weerselo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan ogenblikkelijk de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald vandaag nog de goedkoopste aanbieder (uit Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” bron. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Goede reviews

Sommige huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor check je de totale beoordeling en de laatste reviews van afnemers voor energiebedrijven Elahuizen.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Check eerst jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Elahuizen kan direct door het internet. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn soms goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan toenemen als je veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Oldenzijl afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Elahuizen? Doe dit door te kiezen voor duurzame installaties zoals zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Elahuizen vergelijken Probleemloos een licht en gas contract afsluiten en aanvragen