Gas en licht vergelijken Oldenzijl Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in je energierekening. Om die reden is het goed om te controleren welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Oldenzijl vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Dankzij de energievergelijker kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oldenzijl [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest fundamentele aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één compleet abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf uit de omgeving Eemsmond (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Oldenzijl kan gemakkelijk bij één aanbieder. Dankzij deze website vind je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over korting bij Liander).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oldenzijl.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco of ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent? In de volgende lijst achterhaal jij een aantal veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De kosten wisselen nogal per huishouden. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €100 en €195. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Oldenzijl vegelijken. Hieronder bekijk je mogelijke prijzen voor populaire type huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Oldenzijl. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Eemsmond.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €123,25 €130,25 €142,5
Tussenwoning €108,25 €140 €154 €164,25
Hoekwoning €132,25 €150,75 €168 €177,75
2 onder 1 kap €147,5 €167,75 €183 €194,5
Vrijstaand €176,5 €198,75 €214,5 €223
Doorsnee €124,25 €145 €161,25 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Oldenzijl? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en NLE: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Atag of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je meteen door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment vind je interessante milieuvriendelijke energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Grootschermer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Groningen) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met onder andere CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Sommige huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het klantcijfer en betrouwbare reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oldenzijl.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bekijk eerst de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oldenzijl is snel via internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De kosten kun je vinden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd lager vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan hoger worden wanneer je veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Aalsum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Oldenzijl? Doe dit door een belang te nemen in “groene” oplossingen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oldenzijl vergelijken Direct een gas & stroom abonnement afsluiten en aanvragen