Gas en licht vergelijken Wieringerwaard Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energienota. Vandaar is het slim om te bekijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Wieringerwaard vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruiksgegevens in. Dankzij de energievergelijker kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wieringerwaard [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Hollands Kroon (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Wieringerwaard kan gemakkelijk bij één organisatie. Dankzij deze website achterhaal jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk tarieven Anode Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, groen uit EU, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Wieringerwaard.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket voldoet bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie of Oxxio, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers? Onderstaand bekijk je actuele veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten variëren behoorlijk per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €75 – €205. Snel de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Wieringerwaard vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij mogelijke kosten voor veel voorkomende klasse woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wieringerwaard. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €120,75 €133 €142,75
Tussenwoning €108,75 €140,25 €154 €163,75
Hoekwoning €130,5 €151,25 €167,75 €179,5
2 onder 1 kap €145,5 €170 €184,5 €194
Bungalow €177 €198,5 €215 €222
Gemiddeld €122,25 €147,5 €160,25 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Meestal is een stroomprobleem binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Wieringerwaard? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie en Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hieronder detecteer je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, Remeha of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze vind je eenvoudig met ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik vind je meerdere “groene” systemen die op lage kosten draaien. Bijv. zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier is het beste? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Oldenzijl vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan zonder problemen de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met bronnen zoals windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Steeds meer woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en de laatste beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Wieringerwaard.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Controleer dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wieringerwaard gaat vandaag nog in een online omgeving. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak scherper dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan hoger worden in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Havelte afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Wieringerwaard is ook mogelijk door te kiezen voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie van het gas afgaan. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Wieringerwaard vergelijken Probleemloos een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen