Gas en licht vergelijken Glimmen Snel leveranciers vergelijken en bespaar €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Vlug gas en licht leveranciers in Glimmen vergelijken? Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in. Met behulp van de energievergelijker kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Glimmen [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de basis voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Haren (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Glimmen doen de meesten bij één aanbieder. Door middel van onze tool achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Leon Zeewolde actietarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, grijs, zon, wind, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Glimmen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? Onderstaand bekijk jij onze top gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen enorm per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €110 tot €150. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Glimmen vegelijken. In het schema hieronder achterhaal jij mogelijke gas-licht kosten voor populaire soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Glimmen. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Haren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €120,75 €132,5 €142,5
Tussenwoning €109 €140 €152,25 €164
Hoekwoning €131 €151 €167,25 €179
2 onder 1 kap €144,5 €170,5 €183,75 €192,25
Vrijstaand €179,25 €197,75 €214,75 €223,75
Standaard €124,5 €145,75 €158,5 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Door de bank genomen is zo’n storing heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Glimmen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie en HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, Vaillant of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit meteen met onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Heden ten dage is er keuzen uit meerdere milieuvriendelijke systemen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Ypecolsga vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval simpelweg de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Groningen) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies hiervoor als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende recensies

Opvallend veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Glimmen.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk hierom de einddatum van je contract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Glimmen is probleemloos via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van het privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Pieterzijl afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Glimmen? Doe dit door te kiezen voor verantwoorde producten zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Glimmen vergelijken Gemakkelijk een gas & stroom abonnement aanvragen & afsluiten