Gas en licht vergelijken Pieterzijl Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gasverbruik zie je terug in de energiekosten. Hierom loont het om te vergelijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Snel gas en licht leveranciers in Pieterzijl vergelijken? Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in. Middels de vergelijker kun je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Pieterzijl [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de regio Zuidhorn (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Pieterzijl doen de meesten bij één bedrijf. D.m.v. de gaslicht-vergelijker tref je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk energie-aanbieder Fenor).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Pieterzijl.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is zat bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Essent, Eneco, Pure Energie, NLE, Vattenfall of Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent? Hieronder ontdek je onze meest gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren wel per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €115 en €200. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Pieterzijl vegelijken. In de tabel detecteer je de gemiddelde prijzen voor populaire soorten huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Pieterzijl. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Zuidhorn.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €122,5 €132 €140,75
Tussenwoning €106,75 €139,25 €152,75 €163,75
Hoekwoning €130,5 €151 €169,25 €177,25
2 onder 1 kap €145 €169 €183,25 €194,5
Landhuis €178,75 €200 €215,5 €222,5
Standaard €124 €144,75 €159,75 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (denk aan Liander). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten verholpen. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Pieterzijl? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice en/of Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder tref jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “een afwasteil gebruiken ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Atag, Remeha, Intergas of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat moeiteloos aan de hand van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van diverse duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Op dit moment vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Hichtum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval moeiteloos de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste waardering

Een deel van de Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het cijfer en de laatste reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Pieterzijl.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Check daarom de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Pieterzijl is snel via de pc. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn soms voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan hoger worden in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Beerta afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: bedrijven gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Pieterzijl kan natuurlijk door een belang te nemen in groene installaties zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Pieterzijl vergelijken A la minute een licht en gas contract aanvragen & afsluiten