Gas en licht vergelijken Beerta Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het verstookte gas kom je weer tegen in de energienota. Vandaar is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Beerta vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. de vergelijker kan je snel de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Beerta [Update september 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de regio Oldambt (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Beerta doe je wel bij één leverancier. Middels de energievergelijker detecteer je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over overstappen Eneco).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, grijs, wind, groen, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Beerta.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket volstaat bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten september 2023

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie of ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio? Onderstaand detecteer je de huidige top pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen behoorlijk per gezin. De maandelijkse energienota schommelt tussen €85 tot €205. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Beerta vegelijken. In onderstaand schema zie je de modale tarieven voor diverse woningtypes en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Beerta. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Oldambt.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €123,25 €133 €141,25
Tussenwoning €108,5 €140 €154,75 €163
Hoekwoning €131,75 €151 €168,5 €178,75
2 onder 1 kap €146,5 €168 €183,75 €191,25
Vrijstaand €179,25 €197,5 €214 €222,25
Standaard €122,5 €145,25 €161,25 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem in no-time beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Beerta? Of je nu klant bent bij Greenchoice of Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina zie je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “gebruik alleen A++ producten ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Atag, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij snel door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag bestaan er aantrekkelijke “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Serooskerke vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan ogenblikkelijk de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan zeker de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van o.a. windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Veel huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en transparantie wil iedereen. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het cijfer en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Beerta.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer eerst jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve info omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Beerta kan direct via de pc. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn vaak gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden zodra je meer gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Laren afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemers zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Beerta? Doe dit door te gaan voor duurzame systemen zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Beerta vergelijken Snel een elektra & gas abonnement aanvragen en afsluiten