Gas en licht vergelijken Enschede Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energiekosten. Hierom is het verstandig om te analyseren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Enschede vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruik in. Dankzij de energievergelijker kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Enschede [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de provincie Enschede (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Enschede is gewoon mogelijk bij één aanbieder. D.m.v. deze website tref je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Vattenfall korting).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, zon, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Enschede.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie, Essent of Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? In de volgende lijst vind je actuele meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanmerkelijk per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €110 – €210. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Enschede vegelijken. Hieronder detecteer je aannemelijke prijzen voor diverse soorten woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Enschede. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Enschede.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €121,25 €131 €140,75
Tussenwoning €107,5 €140 €154,5 €163
Hoekwoning €131,5 €149,5 €166,25 €179,25
2 onder 1 kap €144,5 €170,5 €183,5 €191,75
Villa €179,5 €199,5 €213,25 €224,5
Standaard €121,75 €145,75 €161,25 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken opgelost. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Enschede? Dit is niet afhankelijk van Eneco en Pure Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze website achterhaal jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Zoals “let op het energielabel ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Nefit, Vaillant, Atag of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Kies voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je direct met onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op dit moment kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Westdorpe vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan ogenblikkelijk de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Overijssel) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies daarvoor de “duurzame energie” filter. Of willen jullie gas licht contracten op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende waardering

Veel contractanten willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en recente beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Enschede.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer eerst de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Enschede gaat vandaag nog door het internet. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn een stuk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan sterk oplopen als je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Oosterhout afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemingen zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Enschede? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde installaties als pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Enschede vergelijken Snel een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten