Gas en licht vergelijken Oosterhout Nu leveranciers vergelijken en bespaar €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in de energienota. Om die reden is het geen gek idee om te vergelijken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Oosterhout vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verwachte gas-licht verbruik in. Via onze tool kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosterhout [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest elementaire aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet middels een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Oosterhout (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Oosterhout doen de meesten bij één aanbieder. Via gaslichtafsluiten.nl vind jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek vergelijk Innova Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oosterhout.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kiezen jullie voor Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco, NLE of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? In de volgende lijst bekijk je actuele populaire gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren enorm per huis. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €95 tot €220. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oosterhout vegelijken. Hieronder vind je de doorsnee energiekosten voor enkele soorten huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Oosterhout. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Oosterhout.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €121,5 €130,25 €141,25
Tussenwoning €107 €139,75 €153 €162,5
Hoekwoning €131 €150,5 €167,25 €177,5
2 onder 1 kap €145,5 €168,5 €184,5 €193,5
Landhuis €177,5 €197,5 €214,25 €224,25
Gemiddeld €124,25 €147,5 €159,5 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Normaal is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Oosterhout? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie en UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hierna detecteer je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. O.a. “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Tochtstrips gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Atag, AWB, Remeha of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij binnen no-time door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag is er keuzen uit allerlei milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Zoals zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf is het beste? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Hallum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan vlug de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas licht contracten met o.a. groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer Nederlanders willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om hier achter te komen lees je het eindcijfer en recente comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Oosterhout.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bekijk eerst het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosterhout werkt direct in een online omgeving. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn soms gunstiger dan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Alblasserdam afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemingen gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Oosterhout kan natuurlijk door een belang te nemen in “groene” oplossingen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Oosterhout vergelijken Eenvoudig een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten