Gas en licht vergelijken Hallum Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gasverbruik zie je terug in jouw energiekosten. Hierdoor is het goed om te controleren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Hallum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruiksgegevens in. Via deze website kun jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hallum [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de regio Ferwerderadiel (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Hallum doen de meesten bij één leverancier. Door middel van de vergelijker bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek E.ON stroom).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, zon, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Hallum.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is passend bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Vattenfall, Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice of Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers? In de opsomming achterhaal jij de veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten verschillen wel per woning. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €105 en €230. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Hallum vegelijken. In onderstaand schema zie je de gemiddelde tarieven voor verschillende klasse woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Hallum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Ferwerderadiel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €120,75 €133,5 €143,5
Tussenwoning €106,25 €140,25 €155,25 €163,5
Hoekwoning €131,25 €151 €167,25 €177
2 onder 1 kap €147,5 €170,5 €181,25 €192
Bungalow €178,5 €198,75 €213,5 €222,75
Standaard €123,75 €144,5 €159,5 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Vaak is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Hallum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy en Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, Atag of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit ogenblikkelijk aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik vind je verschillende groene oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Zutphen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan vandaag nog de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij doorzoekt snel de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan het filter “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Steeds meer Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Hiervoor raadpleeg je het klantcijfer en betrouwbare reviews van klanten voor energiebedrijven Hallum.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer altijd de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hallum kan zonder problemen online. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn een stuk gunstiger dan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Rijnsburg afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Hallum? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke systemen zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Hallum vergelijken A la minute een licht en gas abonnement afsluiten + aanvragen