Gas en licht vergelijken Rijnsburg Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het verstookte gas drukt zwaar op de energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Rijnsburg vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Geholpen door de energievergelijker kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rijnsburg [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Katwijk (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Rijnsburg doen de meesten bij één leverancier. Met behulp van de vergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek maandelijkse kosten Anode Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Rijnsburg.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? Hierna detecteer je actuele populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen flink per gezin. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €120 en €250. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Rijnsburg vegelijken. In onderstaand schema bekijk je de gemiddelde tarieven voor diverse type huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Rijnsburg. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Katwijk.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €121,5 €131 €141,25
Tussenwoning €108,75 €140 €153,75 €165,25
Hoekwoning €131,25 €150,25 €166,5 €179,25
2 onder 1 kap €145,25 €170,25 €184,25 €192,75
Vrijstaand €178,25 €197,5 €213,25 €221,5
Doorsnee €122,5 €147 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (zoals Stedin). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem in no-time beëindigd. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Rijnsburg? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze pagina vind jij tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “led-lampen gebruiken ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat meteen door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is een kostbaar proces. Heden ten dage kun jij gebruik maken van velerlei groene installaties waarbij je goedkoop uit bent. Zoals warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Huijbergen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan vlug de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom met bijv. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het klantcijfer en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Rijnsburg.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer als eerste de einddatum van je contract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rijnsburg is snel via de pc. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan sterk oplopen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Blessum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Rijnsburg? Doe dit door te beleggen in “groene” oplossingen zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zo draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Rijnsburg vergelijken Vandaag nog een gas en licht abonnement afsluiten en aanvragen