Gas en licht vergelijken Blessum Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energierekening. Vandaar loont het om te vergelijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Vlug gas en licht leveranciers in Blessum vergelijken? Geef je woongegevens en verbruik in. D.m.v. de vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Blessum [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de belangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één compleet abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Menameradiel (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Blessum doen de meesten bij één leverancier. D.m.v. de gaslicht-vergelijker bekijk jij de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over oversluiten Endinet Groep).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, groen uit EU, zon, groen uit NL, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Blessum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is zat in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE? Hierna tref je de huidige populaire pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren wel per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €120 en €240. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Blessum vegelijken. Hierna achterhaal je de doorsnee kosten voor verschillende soorten woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Blessum. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Menameradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €120,5 €131,5 €142,75
Tussenwoning €109 €138,25 €152,5 €163,75
Hoekwoning €132,5 €152,25 €167,75 €177,5
2 onder 1 kap €144,5 €169,75 €183 €191,5
Bungalow €178,75 €197,25 €215,25 €224,5
Standaard €123,25 €145,25 €161,5 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel komt dit door de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Normaal zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten verholpen. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Blessum? Of je nu klant bent bij Clean Energy of HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder zie je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “een programmeerbare thermostaat ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Nefit of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat probleemloos middels onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Vandaag de dag is er keuzen uit velerlei groene oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Sonnega vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet vandaag nog de goedkoopste aanbieder (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met 0zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Hoogste klantervaring

Veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om hier achter te komen lees je de gemiddelde cijfers en de laatste recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Blessum.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer hierom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Blessum is eenvoudig via internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn een stuk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen toenemen wanneer je een boel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Lithoijen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Blessum gebeurt ook door geld te steken in duurzame systemen zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Zo draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Blessum vergelijken Snel een gas en licht contract aanvragen & afsluiten