Gas en licht vergelijken Oudemirdum Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gasverbruik drukt zwaar op jouw energierekening. Hierom is het slim om te controleren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Oudemirdum vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruik in. Middels onze tool kan je als consument ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudemirdum [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest essentiële aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf actief in de buurt van De Friese Meren (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Oudemirdum kan gemakkelijk bij één aanbieder. Door gebruik te maken van de energievergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energiebedrijf Allure Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen uit EU, zon, groen uit NL, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Oudemirdum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor NLE, Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio? Hierna bekijk je de veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €95 tot €235. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oudemirdum vegelijken. In onderstaand schema detecteer je de gemiddelde prijzen voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oudemirdum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder tref jij het verwachte energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,5 €130,25 €141,75
Tussenwoning €108 €139 €152,5 €164,25
Hoekwoning €129,5 €150,5 €167,5 €178
2 onder 1 kap €146,25 €170,5 €181,25 €191,5
Vrijstaand €179,25 €199 €215 €224
Standaard €121,75 €144,75 €158,75 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Liander). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Vaak zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Oudemirdum? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website vind jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “nemen van ledverlichting ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Intergas, Atag, Vaillant of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat moeiteloos via ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage kun jij gebruik maken van velerlei “groene” producten die goedkoop verwarmen. Bijv. infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Heide vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan zonder problemen de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt probleemloos de goedkoopste maatschappij (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan de “duurzame energie” filter. Of willen jullie stroom en gascontracten met bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende ratings

Meer en meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om hier achter te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Oudemirdum.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer als eerste jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudemirdum gaat direct via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan sterk oplopen in het geval je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van het privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Austerlitz afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oudemirdum kan natuurlijk door te beleggen in “groene” oplossingen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oudemirdum vergelijken Probleemloos een licht en gas contract aanvragen & afsluiten