Gas en licht vergelijken Heide Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energiekosten. Hierom is het slim om te bekijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Direct gas en licht leveranciers in Heide vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruik in. Via onze tool kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Heide [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest elementaire aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet via 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Venray (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Heide doe je wel bij één partij. Dankzij de energievergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Vrijopnaam groene stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Heide.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket volstaat bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor NLE, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent of Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent? Hierna detecteer je actuele vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €95 en €165. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan via de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Heide vegelijken. Hieronder ontdek je de nominale kosten voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Heide. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Venray.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121,75 €130,75 €141,25
Tussenwoning €107 €139,75 €155 €163,25
Hoekwoning €131,75 €149,5 €169 €178,75
2 onder 1 kap €144,75 €170 €184,5 €194
Vrijstaand €178,25 €198,25 €212,5 €223,75
Gemiddeld €122,75 €146,75 €160,25 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Normaal is een stroomprobleem in no-time verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Heide? Of je nu klant bent bij Allure Energie en Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Plaats je boiler, geiser of ketel op een zo strategisch mogelijke plek.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Nefit, Intergas, AWB of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je eenvoudig via onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is een kostbaar proces. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van interessante verantwoorde producten die goedkoop verwarmen. O.a. zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie uitstekende service, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Alem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan zonder problemen de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je spot ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier (die werken in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van onder andere groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Meer en meer consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en recentelijke beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Heide.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Heide kan eenvoudig in een online omgeving. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn altijd betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan flink oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Sas van Gent afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Heide gebeurt ook door geld te steken in milieuvriendelijke installaties als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Heide vergelijken Simpel een gas & stroom abonnement aanvragen en afsluiten