Gas en licht van Vrijopnaam Vergelijk gaslicht en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over gas en licht van Vrijopnaam? Via de zoekmachine spot jij de huidige welkomstkortingen van april 2024 voor alle pakketten en contracten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos het goedkoopste Vrijopnaam contract dat voldoet aan je verbruikt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en snel. Jij bekijkt hier exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij Vrijopnaam kan afsluiten.

Complete vergelijking

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot Pure Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €345 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas en elektra.

Goedkoopste gas licht pakket Vrijopnaam afsluiten

Mag je overstappen naar het goedkoopste gas licht pakket van Vrijopnaam? Dat is niet moeilijk aan de hand van de vergelijker op deze site. Voer jouw postcode en huisnummer, schatting van energieverbruik en andere wensen in. Aan de linkerkant vind je “Vrijopnaam”. Je checkt nu gauw het goedkoopste contract dat aansluit bij je specificaties. Goed om te weten: beperkt je niet tot de prijzen van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten. Bovendien moet je goed letten op welkomstkorting. Voor sommige energiepakketten krijg je wel tot €245 korting (check ook Qurrent of Energiedirect.nl).

Gas en elektriciteit Vrijopnaam vergelijken (tarieven april 2024)

Vrijopnaam is een gangbare leverancier van gas en stroom. Deze energieaanbieder verkoopt verschillende soorten pakketten. Vanzelfsprekend het modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Tip: stap over naar het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. Als je slim bent pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Onderaan de streep ben je dan het goedkoopste uit! Direct aanmelden bij Vrijopnaam? Start met vergelijken, en stap onmiddellijk over naar het goedkoopste gas en licht pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? De tabel hieronder biedt uitkomst.

Omschrijving Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Vrijopnaam

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvraag plaatsen en starten. Loopt er al een Vrijopnaam energiepakket, en ga je verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch kenbaar maken aan de service-afdeling. De klantenservice verwerkt de adreswijzigingen. Neem je nog energie af bij een andere energieaanbieder, en wens je een overstap naar Vrijopnaam? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom aanbiederkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Direct Vrijopnaam opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Controleer altijd de geldende opzegtermijn en boeteclausules wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Baarn, Hilversum en Roermond).

Check het goedkoopste gas-licht van Vrijopnaam

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Vrijopnaam actie met welkomstpremie

Natuurlijk wil jij profiteren van de grootste Vrijopnaam aanbiedingen van april 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3- of 5 jarig contract, de korting is er altijd wel. Deze korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €120 – €240 (hangt af van de contracttermijn). Jouw welkomstpremie zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus verstandig om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Jouw welkomstbonus Vrijopnaam in april 2024 moet je zeker eens bekijken. Ga direct aan de slag. Open onze tool, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de bekende Vrijopnaam energiecontracten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractanten kunnen wel een korting krijgen op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-vrijopnaam

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van Vrijopnaam en betaal minder voor gas en stroom!