Gas en licht vergelijken Alem Vergelijk alle leveranciers en bespaar €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het verstookte gas zie je terug in de energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te bekijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Meteen gas en licht leveranciers in Alem vergelijken? Geef je woongegevens en verbruik in. D.m.v. onze tool kun je nu de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Alem [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Maasdriel (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Alem kan gemakkelijk bij één aanbieder. Door gebruik te maken van deze website tref jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de stappen hieronder (of check gas licht HVC).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Alem.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Eneco of Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl? Hieronder tref je actuele populaire energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen enorm per woning. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €90 en €175. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Alem vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je de modale tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Alem. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Maasdriel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €120,75 €133 €142,75
Tussenwoning €107 €141,25 €153,75 €163,5
Hoekwoning €130,5 €149,5 €168,5 €178
2 onder 1 kap €146,25 €167,75 €184,5 €193,5
Vrijstaand €178,75 €200,25 €213 €224
Standaard €122,75 €146,5 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Gewoonlijk is zo’n storing binnen een paar minuten beëindigd. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Alem? Of je nu stroom afneemt bij Clean Energy en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder achterhaal jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “De koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.” Of koop een HR-ketel van AWB, Remeha, Atag, Nefit of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat nu door middel van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig bestaan er veel duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Holland heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroom maatschappij is het beste? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Rijsenhout vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan binnen no-time de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier (die werken in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van onder andere windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste waardering

Steeds meer mensen hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Alem.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Controleer dus het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Alem gaat snel in een online omgeving. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De kosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn altijd gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan hoger worden op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Kamperland afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Alem kan natuurlijk door te kiezen voor duurzame producten zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zo draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Alem vergelijken Direct een gas & stroom contract afsluiten & aanvragen