Gas en licht vergelijken Maassluis Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt zie je terug in je energierekening. Hierom is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Maassluis vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. de energievergelijker kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Maassluis [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de allerbelangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Maassluis (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Maassluis is gewoon mogelijk bij één partij. Via deze website zie je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie vergelijken bij De Vastelastenbond).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, zon, wind, groen uit NL, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Maassluis.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? Onderstaand zie je de veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten variëren behoorlijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €120 en €150. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Maassluis vegelijken. In de tabel achterhaal je geschatte energiekosten voor enkele type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Maassluis. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Maassluis.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €122 €131,5 €142
Tussenwoning €106,25 €141 €155,5 €163,75
Hoekwoning €130,75 €150,25 €169 €176,25
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €181,5 €193,75
Vrijstaand €177,25 €199,5 €212,5 €223
Doorsnee €124,25 €146 €158,75 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (zoals Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Door de bank genomen zijn stroomproblemen binnen een paar minuten gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Maassluis? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie verminderen kan op verschillende manieren. Hieronder tref je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat ogenblikkelijk door het toepassen van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op dit moment is er keuzen uit allerlei duurzame systemen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Doorwerth vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan moeiteloos de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ziet probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijv. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste ratings

Meer en meer mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het eindcijfer en de laatste beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Maassluis.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer als eerste de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Maassluis kan vandaag nog door het internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn een stuk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden zodra je veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een deel van eigen privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Wapse afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Maassluis gebeurt ook door te investeren in milieuvriendelijke energiebronnen zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Hierdoor draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Maassluis vergelijken Simpel een elektra & gas contract aanvragen en afsluiten