Gas en licht vergelijken Wapse Direct leveranciers vergelijken en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gasverbruik zie je terug in jouw energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te controleren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Nu gas en licht leveranciers in Wapse vergelijken? Vul jouw locatie & energieverbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan je direct de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wapse [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Westerveld (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Wapse is gewoon mogelijk bij één leverancier. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk overstapbonus Coteq Netbeheer).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, groen, wind, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Wapse.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent? Onderstaand achterhaal je actuele kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €120 en €160. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Wapse vegelijken. In de tabel tref jij de nominale prijzen voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Wapse. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder vind je het geschatte energieverbruik in de regio Westerveld.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €121,75 €132 €142,5
Tussenwoning €107 €139 €152,25 €162,75
Hoekwoning €130,25 €149,25 €167 €177,25
2 onder 1 kap €146,25 €168,75 €184 €193,25
Vrijstaand €176,25 €200 €212,5 €221,5
Gemiddeld €124,25 €146,25 €159 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Wapse? Of je nu klant bent bij Energieflex en Innova Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder achterhaal jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “gebruik alleen A++ producten ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of koop een HR-ketel van Atag, AWB, Intergas, Remeha of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij gemakkelijk via onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op het ogenblik vind je meerdere groene installaties die goedkoper in gebruik zijn. O.a. warmtenet, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Op dit moment zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Nij Beets vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan vandaag nog de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij vindt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan zeker de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van o.a. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Meer en meer woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Hiervoor kan je kijken naar het klantcijfer en de laatste beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Wapse.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bestudeer daarom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wapse kan onmiddellijk via de pc. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder dan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Gramsbergen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Wapse kan natuurlijk door te kiezen voor groene systemen als zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Wapse vergelijken Simpel een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen