Gas en licht vergelijken Nij Beets Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in de energienota. Hierom is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Nij Beets vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal jij binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nij Beets [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Opsterland (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Nij Beets doen de meesten bij één aanbieder. Via de gaslicht-vergelijker bekijk jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over aanbiedingen van Vandebron).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (wind, groen uit NL, grijs, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nij Beets.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE of ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? Hierna bekijk je een aantal vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten verschillen nogal per woning. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €120 en €185. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nij Beets vegelijken. In onderstaand schema tref je geschatte gas-licht kosten voor populaire soorten woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Nij Beets. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Opsterland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €123,25 €130,75 €142,5
Tussenwoning €109,5 €139,5 €153,5 €164,75
Hoekwoning €131,5 €151,75 €168,25 €179,5
2 onder 1 kap €144,5 €169,5 €183,25 €193
Landhuis €177,5 €198,25 €213 €224,25
Standaard €123,25 €147 €161,5 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Nij Beets? Of je nu klant bent bij Essent of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening beperken kan op verschillende manieren. Hieronder zie je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. O.a. “led-lampen gebruiken ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Nefit, AWB, Remeha of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit meteen met ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Op dit moment vind je aantrekkelijke milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. Bijv. biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Nederland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is het beste? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Gauw vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan direct de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ontdekt nu de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer hiervoor het filter “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste klantervaring

Een groeiend aantal huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de gemiddelde cijfers en nieuwe comments van andere consumenten voor energiebedrijven Nij Beets.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bestudeer altijd de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele details over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nij Beets kan meteen via de pc. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn een stuk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan sterk oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Zeijen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nij Beets? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke systemen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Nij Beets vergelijken Moeiteloos een gas & elektra contract aanvragen & afsluiten