Gas en licht vergelijken Heerlen Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas zie je terug in jouw energienota. Hierdoor is het verstandig om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Heerlen vergelijken? Geef je woongegevens + verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de vergelijker kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Hierna ontdek je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Heerlen [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Heerlen (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Heerlen doe je wel bij één organisatie. Dankzij gaslichtafsluiten.nl vind jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Gebruik de stappen hieronder (of check NLE groene stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Heerlen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit voldoet bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Essent, Eneco, NLE, Pure Energie of Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst tref je diverse meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De kosten wisselen flink per huis. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €85 en €245. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Heerlen vegelijken. Hieronder ontdek je de nominale energiekosten voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Heerlen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Heerlen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €123 €132,75 €142
Tussenwoning €108 €139 €153,25 €165
Hoekwoning €129,25 €149,25 €169,5 €179,5
2 onder 1 kap €145,75 €168 €182,5 €193,5
Villa €179,25 €198,5 €215 €224,5
Doorsnee €123,75 €146,75 €159,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Gewoonlijk zijn stroomproblemen heel erg snel gefixt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Heerlen? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder detecteer je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “apparaten uitschakelen ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Remeha of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit moeiteloos op basis van onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag vind je interessante milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. O.a. infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag uitstekende service, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Afferden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan eenvoudig de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Veel huishoudens willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie wil iedereen. Daarvoor kan je kijken naar het klantcijfer en recente reviews van klanten voor energiebedrijven Heerlen.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Controleer eerst de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Heerlen gaat moeiteloos via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn aanzienlijk lager dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in s-Heerenbroek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Heerlen kan natuurlijk door te kiezen voor groene oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Heerlen vergelijken A la minute een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten