Gas en licht vergelijken t Veld Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in de energienota. Vandaar is het slim om te checken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in t Veld vergelijken? Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kun jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in t Veld [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Hollands Kroon (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in t Veld kan gelukkig wel bij één organisatie. Aan de hand van de energievergelijker achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over gas van MAIN Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Bereken het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in t Veld.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Essent, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Eneco of ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder vind je diverse kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten variëren wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €85 tot €155. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen t Veld vegelijken. Onderstaand zie je de gemiddelde energiekosten voor verschillende soorten woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in t Veld. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €123 €132 €143
Tussenwoning €107,75 €140 €152,5 €164
Hoekwoning €131,75 €149,75 €167 €177,25
2 onder 1 kap €146,75 €170 €183 €193,75
Landhuis €176,25 €199,25 €215,25 €222,75
Gemiddeld €122,5 €146,75 €159,25 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Meestal is een stroomprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in t Veld? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie en Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina ontdek je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “korter douchen ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Intergas, Vaillant, AWB of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij meteen door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van aantrekkelijke groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. Zoals pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In ons land vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Loon op Zand vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval direct de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt probleemloos de goedkoopste leverancier (die werken in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Opvallend veel consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en transparantie wil iedereen. Om dit te weten te komen raadpleeg je het eindcijfer en de laatste meningen van klanten voor energiebedrijven t Veld.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Controleer eerst jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in t Veld is ogenblikkelijk online. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Drouwenermond afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in t Veld? Dat kan door te gaan voor verantwoorde installaties zoals infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten t Veld vergelijken Probleemloos een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen