Gas en licht vergelijken Drouwenermond Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gasverbruik beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden loont het om na te gaan welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Drouwenermond vergelijken? Voer je adres plus energieverbruik in. Middels de energievergelijker kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Drouwenermond [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier in de provincie Borger-Odoorn (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Drouwenermond is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door middel van deze website tref je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over Leon Zeewolde variabel tarief).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit NL, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Drouwenermond.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie of Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? In de opsomming vind jij de huidige vaak gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen nogal per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €95 tot €225. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Drouwenermond vegelijken. In het schema hieronder ontdek je de doorsnee gas-licht kosten voor enkele type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Drouwenermond. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel ontdek je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €120,5 €133,5 €142,75
Tussenwoning €106,25 €140,5 €153,75 €164,5
Hoekwoning €132,5 €152 €169,25 €177,25
2 onder 1 kap €144,5 €168 €182,75 €194,25
Vrijstaand €176,25 €199,25 €214 €222,5
Doorsnee €123 €145,75 €161 €170

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (zoals Liander). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. In de regel zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Drouwenermond? Of je nu klant bent bij Budget Energie en/of MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota reduceren is te doen op diverse manieren. Hieronder ontdek je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Atag, AWB of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je eenvoudig door middel van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig zijn er velerlei groene producten waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Holland kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Vreeland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt probleemloos de goedkoopste leverancier (werkzaam in Drenthe) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met 0zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste ratings

Een groeiend aantal mensen hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recentelijke meningen van afnemers voor energiebedrijven Drouwenermond.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer om die reden de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Drouwenermond is direct via internet. Men kan kiezen uit B2B contracten. De tarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn aanzienlijk lager dan die voor consumenten. De korting kan groter worden als je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van het privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Noorbeek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Drouwenermond is ook mogelijk door een belang te nemen in “groene” systemen als zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Zodoende draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Drouwenermond vergelijken Makkelijk & snel een gas en stroom contract afsluiten & aanvragen