Gas en licht vergelijken Noorbeek Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energienota. Om die reden loont het om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Noorbeek vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & geschatte verbruik in. Door middel van onze tool kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Noorbeek [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest belangrijke voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Eijsden-Margraten (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Noorbeek doe je wel bij één bedrijf. Geholpen door deze website achterhaal jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk actie van Fenor).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen, wind, groen uit EU, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Noorbeek.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio? Hieronder ontdek je onze veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €90 en €250. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Noorbeek vegelijken. In de tabel achterhaal jij de modale tarieven voor veel voorkomende woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Noorbeek. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Eijsden-Margraten.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €122 €132 €140,75
Tussenwoning €108,5 €140,25 €155 €163
Hoekwoning €132,25 €152,5 €168,25 €177,75
2 onder 1 kap €144,25 €170 €182,5 €194,25
Landhuis €178,75 €198 €215 €223,5
Standaard €123 €147,5 €160,75 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in no-time verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Noorbeek? Of je nu stroom afneemt bij Engie en/of Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder ontdek je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “alleen wassen met volle wasmachine ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of bestel de HR-ketel van Atag, AWB, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je binnen no-time d.m.v. onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van allerlei “groene” installaties die op lage kosten draaien. Bijv. zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij is het beste? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Genemuiden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer hiervoor de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van 0groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Een groeiend aantal consumenten willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen kijk je naar het eindcijfer en nieuwe meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Noorbeek.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Noorbeek gaat probleemloos via internet. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De compensatie kan groter worden zodra je extra veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Zorgvlied afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Noorbeek? Doe dit door geld te steken in groene energiebronnen zoals biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Noorbeek vergelijken Eenvoudig een stroom en gas abonnement aanvragen & afsluiten