Gas en licht vergelijken Genemuiden Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in je energierekening. Hierdoor is het goed om te bekijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Genemuiden vergelijken? Voer je adres plus geschatte verbruik in. Door middel van de energievergelijker kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Genemuiden [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Zwartewaterland (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Genemuiden is gewoon mogelijk bij één leverancier. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Budget Energie actietarief).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Overijssel).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, groen, grijs, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Zoek naar het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Genemuiden.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra registreer je bij Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is zat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Essent, Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice of Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? In de kolommen hierna ontdek je de huidige kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen wel per gezin. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €110 en €155. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Genemuiden vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij de nominale kosten voor enkele soorten woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Genemuiden. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Zwartewaterland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €123 €130,25 €143
Tussenwoning €106,5 €138,25 €152,25 €164,25
Hoekwoning €131,75 €151,75 €167,5 €179,25
2 onder 1 kap €144,75 €168,5 €183,5 €191,5
Bungalow €178,5 €199,25 €213,5 €223,25
Standaard €121,25 €144,25 €161,25 €171

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Normaal zijn stroomproblemen in no-time weggewerkt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Genemuiden? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Vaillant, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je vlug door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik bestaan er interessante groene oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Wons vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval vlug de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Overijssel) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Opvallend veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en recente recensies van afnemers voor energiebedrijven Genemuiden.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Analyseer eerst het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Genemuiden is meteen door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan groter worden wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Parrega afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel bedrijven zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Genemuiden gebeurt ook door geld te steken in milieuvriendelijke oplossingen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Genemuiden vergelijken Direct een gas & licht contract afsluiten + aanvragen