Gas en licht vergelijken Parrega Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Hierom is het verstandig om te vergelijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Parrega vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Parrega [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier uit de omgeving Súdwest-Fryslân (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Parrega kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van deze website tref je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over energiebedrijf RENDO Netwerken).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, wind, groen uit NL, zon, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Parrega.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is passend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE of Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst zie je de kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten wisselen aanzienlijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €75 tot €180. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Parrega vegelijken. In het schema hieronder ontdek je de doorsnee kosten voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Parrega. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €123,5 €131,75 €140,25
Tussenwoning €109,5 €140,25 €155 €163,5
Hoekwoning €131,25 €152,5 €166,75 €177,25
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €182,5 €191,75
Bungalow €176,25 €198,5 €212,25 €221,25
Doorsnee €121,5 €144,5 €161,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. In de regel zijn elektriciteitsstoringen in no-time gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Parrega? Dit is niet afhankelijk van Fenor en Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website vind jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “een programmeerbare thermostaat ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Remeha, AWB, Intergas of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit eenvoudig via onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van allerlei “groene” systemen die goedkoop verwarmen. Bijv. biomassaketel, warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In ons land kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Herpt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan zonder problemen de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met bijv. windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende recensies

Sommige huishoudens willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en actuele beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Parrega.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Controleer hierom de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Parrega kan moeiteloos online. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen wanneer je meer gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van het privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Barger-Compascuum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Parrega is ook mogelijk door te investeren in “groene” installaties zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Parrega vergelijken Direct een licht en gas contract aanvragen & afsluiten