Gas en licht vergelijken Barger-Compascuum Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het gasverbruik beïnvloedt de energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. À la minute gas en licht leveranciers in Barger-Compascuum vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruik in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Barger-Compascuum [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving Emmen (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Barger-Compascuum doen de meesten bij één organisatie. Middels gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de stappen hieronder (of check opzeggen Enexis).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen, grijs, wind, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Barger-Compascuum.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom regel je via Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio? In de opsomming detecteer je onze populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen wel per huis. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €80 – €165. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Barger-Compascuum vegelijken. Hieronder ontdek je mogelijke kosten voor diverse woningtypes en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Barger-Compascuum. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Emmen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €123,5 €133,25 €142
Tussenwoning €107,5 €140,25 €153 €165
Hoekwoning €131 €151 €169,5 €177,5
2 onder 1 kap €147 €168 €181,5 €192,25
Bungalow €176,5 €199,5 €212,25 €223
Modaal €122 €145,75 €159,75 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Normaal zijn elektriciteitsstoringen in no-time beëindigd. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Barger-Compascuum? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “gebruik alleen A++ producten ” en “De verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Remeha, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat moeiteloos aan de hand van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kan je profiteren van meerdere “groene” producten waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Schipluiden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan à la minute de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om dit te weten te komen check je de totale beoordeling en recentelijke beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Barger-Compascuum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk altijd de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer details aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Barger-Compascuum kan moeiteloos in een online omgeving. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn aanzienlijk lager dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan hoger worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Lamswaarde afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Barger-Compascuum? Doe dit door een belang te nemen in “groene” energiebronnen als pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Barger-Compascuum vergelijken Gemakkelijk een gas & stroom abonnement afsluiten & aanvragen