Gas en licht vergelijken Zorgvlied Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Zorgvlied vergelijken? Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van onze tool kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je direct de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zorgvlied [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest fundamentele aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één compleet abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier in de provincie Westerveld (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Zorgvlied doen de meesten bij één partij. Geholpen door de gaslicht-vergelijker vind je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over beoordeling Eneco).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen, groen uit NL, grijs, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Zorgvlied.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit regel je via Mijn Aansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl? In de opsomming detecteer je de huidige vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren behoorlijk per gezin. De maandelijkse energienota varieert tussen €90 – €220. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Zorgvlied vegelijken. In de tabel bekijk jij mogelijke tarieven voor diverse type huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Zorgvlied. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Westerveld.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €123 €130,75 €140,5
Tussenwoning €106,25 €140,25 €154,5 €164
Hoekwoning €131,25 €149,5 €169 €176,5
2 onder 1 kap €144,5 €168,25 €181,25 €193,25
Villa €178,5 €199,75 €215 €223,75
Modaal €122 €145 €159 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Meestal zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Zorgvlied? Dit is niet afhankelijk van Eneco of Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina vind jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, AWB of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat regel je nu d.m.v. onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is gewoon duur. Tegenwoordig kan je profiteren van diverse groene systemen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Parrega vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan binnen no-time de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies hiervoor als bron “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste ratings

Opvallend veel huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Daarvoor lees je het eindcijfer en recente reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Zorgvlied.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer eerst jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zorgvlied werkt onmiddellijk via de pc. We zien steeds meer B2B contracten. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan toenemen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Hooge Zwaluwe afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Zorgvlied kan natuurlijk door te investeren in groene producten als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Zorgvlied vergelijken Snel online een licht & gas contract aanvragen + afsluiten