Gas en licht vergelijken Tilburg Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas beïnvloedt de energiekosten. Hierom loont het om te achterhalen welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Probleemloos gas en licht leveranciers in Tilburg vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tilburg [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest essentiële aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Tilburg (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Tilburg is gewoon mogelijk bij één partij. Door gebruik te maken van de vergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check elektriciteit van NLE).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, zon, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Tilburg.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via Mijn Aansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is toereikend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE, Essent of Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Powerpeers? In de opsomming tref jij onze meest gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren aanzienlijk per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €115 – €235. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Tilburg vegelijken. Hierna tref jij mogelijke tarieven voor populaire soorten woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Tilburg. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Tilburg.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €120,5 €133,5 €142,75
Tussenwoning €109 €138,75 €154,25 €162,75
Hoekwoning €130,5 €150,75 €169,25 €176,25
2 onder 1 kap €146,25 €168,5 €181,25 €193,75
Landhuis €177,25 €197,75 €213,25 €223,5
Modaal €122 €146,5 €160 €168,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen in no-time weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Tilburg? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy en Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website tref je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “let op het energielabel ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, AWB of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit snel door middel van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment zijn er velerlei duurzame producten die op lage kosten draaien. Bijv. warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Op dit moment vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Makkum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval simpelweg de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij detecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Meer en meer Nederlanders willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor lees je de gemiddelde cijfers en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Tilburg.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tilburg kan meteen in een online omgeving. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn doorgaans gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan hoger worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Eeserveen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Tilburg kan natuurlijk door geld te steken in “groene” producten zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Tilburg vergelijken Snel online een stroom en gas abonnement aanvragen + afsluiten