Gas en licht vergelijken Eeserveen Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas beïnvloedt de energiekosten. Hierdoor is het geen gek idee om te vergelijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Eeserveen vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in. Dankzij onze tool kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eeserveen [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één compleet abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Borger-Odoorn (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Eeserveen is gewoon mogelijk bij één organisatie. D.m.v. onze tool vind jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek MAIN Energie aanbieding).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, wind, groen, groen uit EU, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Eeserveen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is toereikend bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice, NLE of ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio? In de opsomming vind jij actuele kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen enorm per huishouden. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €105 tot €155. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Eeserveen vegelijken. In de tabel vind je de gemiddelde gas-licht kosten voor enkele soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Eeserveen. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €120,5 €133,5 €140,5
Tussenwoning €107,75 €141 €152,25 €165,5
Hoekwoning €130,5 €150 €166,5 €177,5
2 onder 1 kap €145,25 €170,25 €184,5 €193
Bungalow €178,5 €200,5 €215,5 €221,25
Gemiddeld €124,25 €146 €160,5 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen in no-time weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Eeserveen? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice of Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Intergas of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Bestel kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij meteen via onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage is er keuzen uit interessante duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Warfstermolen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval vandaag nog de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt nu de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten met bronnen zoals windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende ratings

Veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor lees je de gemiddelde cijfers en nieuwe beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Eeserveen.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk om die reden de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eeserveen kan probleemloos door het internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De tarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn vaak goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan toenemen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Ohé en Laak afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Eeserveen gebeurt ook door te gaan voor “groene” producten zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Eeserveen vergelijken Snel online een stroom en gas abonnement aanvragen + afsluiten